måndag 25 maj 2009

FINNS DET NÅGRA TROGNA KRISTNA KVAR I SVERIGE?
"Den enda organiserade församling som jag känner till är Maranata- församlingen i Bromma. Den är hatad av bögarna i Sverige, förbannad av den svenska regeringen, bespottad av de ”kristna samfunden” i Sverige och hatad av Djävulen och hans demoner. Men den är älskad av Gud och omhuldad av Jesus.
Här finner du män och kvinnor som icke är fega och som vårdar och bevarar den tro som de har fått i arv. Stina Fridolfsson, Ulla Näsholm, Berno och Karin Viden, Stig Andreasson, Tage Johansson, Hans Lindelöw, Tage Nilsson och många fler.
Deras tidning Maranata gör en svidande vidräkning med den avfälliga svenska kristenheten. Om du aldrig hört talas om denna församling och deras tidning, så kan du finna dem på http://www.maranata.se/. Läs deras tidning, sök sedan upp deras källor och gör din egen undersökning, och du skall finna att du kommer att bli fullständigt förkrossad, när du inser att man har ljugit för dig och leder dig till fördärvet, istället för till himlen.
Sedan finns det enskilda människor som vi känner som bor i Sverige, som icke har böjt sina knän för ”BAAL.” Jag är säker på att det finns några tusen som kämpar, var och en på sin plats där Herren har ställt dem. Är du villig att bli en av dem, eller skall du följa massorna av människor till ett evigt fördärv?"

kunde inte låta bli att publicera detta inlägg av evangelisten John S.Torell
Frid. Levi

Inga kommentarer: