lördag 20 februari 2010

Helvetets Mest Välbevarade Hemlighet!

Ray Comfort - Helvetets Mest Välbevarade Hemlighet (svensk text) from Daniel Lundgren on Vimeo.

7 kommentarer:

Hulda, a friend sa...

Hu, detta helvete,,,

Inget fel på din blog, du bloggar manligt och jag bloggar kvinligt (ahe, jag är konstnär,,,ler lite åt mig själv) kan man säga i grova drag. However, Gudrun S skulle förmodligen bli galen över ett sånt statement

Har många bloggar kom och besök mig här också på en snäll och icke-apokalyptisk blog om du vill

Greets Huldan, not to far from H at the moment

http://huldamyblog.wordpress.com/

Björn Jönsson sa...

Frågan är om detta verkligen är bibelns sätt att vinna människor?

Paulus sa ju att han predikade en korsfäst kristus, alltså korset, inte lagen och när Jesus talade till den rike mannen, måste man betänka att han var en lagtrogen man!

Bj

Levi Örtvik sa...

Lagen förkunnas först, för att synden skall inses, sedan att Kristi nåd är vägen till sanningen om det eviga livet.

Peter Dobermann sa...

Gud talade till mig i en dröm för en tid sedan att köpa DVD:n Hell's best kept secret. Jag har varit helt salig varje gång jag tagit del av detta profetiska budskap och är övertygad om att denna bibliska evangelisationsteknik snart kommer att få genombrott. Den gamla evangelisationstekniken, dvs "Jesus älskar dig" är ej biblisk och fungerar inte för att få människor att omvända sig. De måste först förstå VARFÖR de ska omvända sig. Guds vrede är inte bara över synden, utan även över SYNDAREN, därav det stränga straffet i helvetet för dem som inte försonat sig med Gud i tid.

Marguerite sa...

Jag har bara läst kommentarerna,men det som kommer till mig av dem är:talet om korset är en dårskap för de som går förlorade,men en Guds kraft till frälsning för var och en som tror!!!(är jag helt ute och seglar nu?) KRAM/Marguerite!!!

Anonym sa...

Frid Levi! Har du slutat att skriva på din blogg? Jag skulle gärna vilja läsa mer, men känn ingen press. kram Annika.Ps. Tack för dina ord och kommentarer hos mig. Det är värdefullt.

Anonym sa...

Den bästa video jag någonsin sett 100% enkel förklaring till frälsning